2021-2022 sezonunda kapılarını sporseverlere açan Yeni Ordu Stadyumu'nda bu sezonunun ilk resmi maçı Orduspor 1967 A.Ş. ile Sultanbeyli Belediyespor arasında oynanırken, Yeni Ordu Stadyumu ihaleye sezon başında ihaleye çıkmıştı Yeni Ordu Stadyumu'nda maraton tribününde yer alan kantin ve 4 adet seyyar büfe sezon başında ihaleye çıkarken bu ihale konusunda stadyum ismi 'Ordu Stadyumu' olarak yazıldı ve Ordu'daki stadyumdan 'Yeni' ibaresi kaldırıldı. Ordulu futbolseverler Yeni Ordu Stadyumu'nun isminin 19 Eylül Stadyumu olmasını isterken, yıllar boyunca isim değişikliği konusunda bir değişim olmadı.

yeni ordu stadyumu-9

Yeni Ordu Stadyumu Maraton Tribünü'nde yer alan 14m2  sabit kantin ve buna bağlı olarak 4 adet seyyar büfe ihalesinin 20 Eylül Çarşamba günü saat 10:00'da açıklanacağı öğrenilmişti. Sezon başında yapılan ihalede kantin ihalesini kimin aldığı açıklanmamıştı. Ligde oynanan maçlarda kantin ihtiyacı konusunda hem 52 Orduspor Futbol Kulübü hem de Orduspor 1967 A.Ş. maçına giden taraftarlar büyük sıkıntı yaşamıştı. Ordu Stadyumu Maraton Tribünü  14m2 sabit kantin ve buna bağlı olarak 4 adet seyyar büfe yeri için ilana çıkacağı ve 26 Şubat 2024 tarihinde saat 10.00’da Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü İhale ve Satın Alma Biriminde yapılacağı belirtildi.

19 Eylül Stadyumu Geri Mi Dönüyor, Son Söz Bakanlıkta 19 Eylül Stadyumu Geri Mi Dönüyor, Son Söz Bakanlıkta

Türkiye Futbol Federasyonu Ordu'daki stadyum konusunda Yeni Ordu Stadyumu ibaresini kullanırken Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ise 'Ordu Stadyumu' olarak lanse ediyor.  Açık Teklif Usulü yapılacak olan ihalede 14m2  sabit kantin ve buna bağlı olarak 4 adet seyyar büfenin muhtemel bedelin 64.000,00 TL olduğu açıklandı

Editör: Samet Karadağ