Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, yenileme çalışmaları tamamlanan Bağlar Polis Merkezi Amirliği binasının açılışını yaptı.
Geçtiğimiz aylarda, Seyhan ilçesi Gazipaşa Mahallesi'nde bulunan Adana'nın ilk karakollarından Bağlar Polis Merkezi'nde, hayırsever bir iş adamının katkılarıyla yenileme çalışmalarına başlandı. Kısa sürede çalışmaların tamamlandığı Bağlar Polis Merkezi Amirliği binasının açılış töreni, Vali Hüseyin Avni Coş, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek ve diğer protokol üyelerinin katılımıyla gerçekleşti.
Vatandaşları ihtiyaç duyduğu hizmeti en iyi alabilmesi için hizmet mekanlarının ihtiyaçlara ve çağın şartlarına uygun olması gerektiğini belirten Vali Coş, 1950'li yıllarda projelendirilen bir binanın 2010 ve 2020'lerdeki ihtiyacı karşılamadığından acil bir şekilde yenilendiğini söyledi.
Adanalıların desteği olduğu müddetçe güvenlik kuvvetlerinin fedakar çalışmalarını sürdürerek vatandaşlara en iyi hizmeti sunmak için gayret gösterdiklerini ifade eden Coş, şöyle devam etti:
“Sağolsun hayırsever iş adamımızın da desteğiyle, emniyet teşkilatımızın da organizesiyle bu güzel karakol, biraz sonra gezdiğimizde göreceğiz, güzel bir şekilde tamamlandı ve şimdi hep beraber açıyoruz. Polis merkezimizin en güzel hizmetleri sunacağına eminim. Hayırlı, uğurlu olsun.”
Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Vali Coş ve beraberindeki protokol üyeleri, polis merkezindeki birimleri gezip bilgi aldıktan sonra açılış kokteyline katıldı.
Kaynak: iha