Adana'nın Ceyhan ilçesinde Hanife Kaynar ile Nuray Bulut yılı şoförü seçildi.
Ceyhan Şoförler Odası Başkanı Ünal Kurt ve Başkan Yardımcısı Hanifi Uçar, Trafik Başkomiseri Uğur Çelebi'nin de katıldığı törenle yılın şoförü seçilen Hanife Kaynar ile Nuray Bulut'a ödüllerini verdi.
Başkan Ünal Kurt, törende yaptığı konuşmada “Yaptığımız araştırmalarda öğrenci servisi yapmakta olan şoförlerimizden Hanife kaynar ve Nuray Bulut’un trafik büro amirliği tarafından yapılan ehliyet sorgulamalarında en küçük bir cezaya uğramadığı görülmüştür. Ayrıca bu meslektaşlarımızın davranışlarından dolayı yılın örnek şoför ödülünü almaya hak kazanmışlardır. Bu ödülü kendilerine verilirken yaşamlarında kazasız, belasız hizmet diliyor, kendilerini kutluyor ve tüm meslektaşlarına örnek olmasını bekliyorum” dedi.
Şoförlerden Hanife Kaynar ve Nuray Bulut ise “Sayın başkanımızın bizlere gösterdiği bu güzel davranışa teşekkür ediyoruz. Genelde bayanlar iyi şoför olmuyor diyorlar ancak, biz bunun yanlışlığını ispat ettik. İki bayan arkadaş yılın şoförü olarak seçildik, bize inananları mahcup etmeyeceğiz” diye konuştular.
Kaynak: iha