Yeni Mahalleyi kent merkezine bağlayan toplu taşıma güzergâhı da olan Kahraman Sağra caddesinde asfalt çalışmalarının ardından kaldırımlar mineral yüzeyli doğal begonit taş uygulaması ile nakış nakış işlenecek. Dekoratif aydınlatma elemanlarıyla da ışıklandırılacak cadde estetik ve görsel güzelliği ile şehrin en eski mahallelerinden Yeni Mahallenin modern yüzü olacak.
Gönüllere dokunacağız
Yeni Mahallede yürütülen çalışmaları değerlendiren Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, “diğer mahallelerimizde olduğu gibi Yeni mahallemizde de çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bundan önce mahallemizi adı gibi yenilediğimiz çalışmalarımıza yeni bir boyut kazandırıyoruz. Yeni mahallenin kent merkezi ile ana bağlantı güzergahı olan Kahraman Sağra caddesini sil baştan yeniliyoruz. Birinci etap çalışmalarımızın ardından caddeyi estetik görselliği ile öne çıkan mineral yüzeyli begonit taşlı kaldırımlarıyla, modern ve dekoratif aydınlatmasıyla yepyeni bir çehreye kavuşturuyoruz. İkinci etap çalışmalarımızı da kısa sürede tamamlayıp şehrimizin ve hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız. Modern kentleşme örneği çalışmalarımızla şehrimize değer katmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
Yapılan hizmetlerden duydukları memnuniyeti belirten Mahalle sakinleri ve esnaflar Başkan Aşkın Tören’e teşekkürlerini ilettiler. Haber merkezi