Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’e, Urfa’da “Yılın Belediye Başkanı” ödülü verildi.
Kanal Urfa televizyonu tarafından düzenlenen “3. İz Bırakanlar Ödül Töreni”nde “Yılın Belediye Başkanı” seçilen Başkan Gökçek’in adına ödülünü, Büyükşehir Belediyesi Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Ahmet Recep Tekcan aldı. Urfa CITY AVM’de gerçekleşen geceye telefon bağlantısı ile katılan Başkan Gökçek, “Şanlıurfa da kardeş şehrimiz olarak inşallah güzel hizmetlere layık olur” dedi.
Ulusal ve uluslararası aldığı yüzlerce ayrı ödül, plaket ve övgülere bir yenisini daha ekleyen Başkan Gökçek, bu kez de Urfa’da onurlandırıldı. Kanal Urfa televizyonu tarafından düzenlenen ve toplam 10 ödülün dağıtıldığı tören, Şanlıurfa Belediyesi Sıra Gecesi ekibi birbirinden güzel eserlerini seslendirmesiyle başladı.
“ŞANLIURFAMIZ DA BİZİM KARDEŞ ŞEHRİMİZ”
Müzik ziyafetinin ardından siyaset, müzik, sinema, sanat ve spor dallarında tek tek tanıtımlar yapılarak ödüllerin dağıtıldığı gecenin sürprizi ise Başkan Gökçek’ten geldi. Geceye canlı telefon bağlantısı ile katılarak, kendisini ödüle layık gördükleri için tüm Urfalılara teşekkür eden Başkan Gökçek, “Üst üste 5. kez belediye başkanlığını Allah nasip etti ve milletimiz de bizi layık gördü. Yüzümüzün akı ile Ankara’ya hizmet için ilerliyoruz ve ilerlemeye de devam edeceğiz. Şanlıurfamız da bizim kardeş şehrimiz. İnşallah bundan sonraki hizmetleri de birlikte bitirmeyi Allah bize nasip etsin” diye konuştu.
Kaynak: iha