Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Yenimahalle halkını da bu güzel oyunlarla buluşturmalıyız. Operaya gidemeyen vatandaşlarımız burada oyunları seyretsinler. Yenimahalle halkı sanatı sever” dedi.
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Devlet Tiyatroları Ankara Müdürü Şekip Taşpınar’ı makamında ağırladı. Sanata ve sanatçıya verdiği değerden dolayı Yaşar’ı tebrik eden Taşpınar, Yenimahalle’de vatandaşları sürekli tiyatroyla buluşturmasından dolayı da teşekkür etti.
Yenimahalle Belediyesi’nin inşa etmiş olduğu Türkiye’nin en büyük sahnesine sahip tiyatro salonlarında, Devlet Tiyatroları oyunlarının da sahnelenmesini istediğini belirten Yaşar, “Salonlarımızın kapısı sizler için her zaman açıktır” diye konuştu.
Devlet Tiyatroları’nın oyunlarını yakından takip ettiğini belirten Yaşar, “Yenimahalle halkını da bu güzel oyunlarla buluşturmalıyız. Operaya gidemeyen vatandaşlarımız burada oyunları seyretsinler. Yenimahalle halkı sanatı sever” ifadelerini kullandı.
Ziyarette İrfan Şahinbaş Sahnesi’ndeki ağaç kıyımı da konuşuldu. Doğayı sevdiğini ve her zaman korumak için çabaladığını belirten Yaşar, yeşile zarar gelmesini istemediğini söyledi.
Kaynak: iha