Altıeylül Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğrencileri kendi tasarladıkları kıyafetleri hazırladıkları yıl sonu defilesi ile sundu.
Altıeylül Kız Teknik ve Meslek Lisesi'nin geleneksel yıl sonu defilesi büyük beğeni topladı. Öğrencilerin el emeği göz nuru eserlerinin yer aldığı defilede en çok ilgiyi modern motiflerin süslediği kıyafetler gördü.
Defile öncesinde konuşan Altıeylül Kız Teknik ve Meslek Lisesi Okul Müdürü Mustafa Kılıç "Anadolumuzun kadınları ve kızları çeyizlerinin giysilerinin kullandığı eşyalarının üzerine işleme yapma ihtiyacı duyularak tasarımlar ortaya çıkarıldı. Öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin el emeği göz nuru ürünlerinin sizlerin beğenisine sunmanın heyecanını ve mutluluğunu birlikte paylaşıyorum bu bağlamda defilemizin hazırlanmasında emeği geçen idareci, öğretmen, hizmetli, öğrencilerimizin hepsini tebrik ediyorum. Tüm katılanlara sonsuz teşekkür ediyorum saygılarımı sunuyorum" dedi.
Giyim Teknolojisi öğrencilerinin defilesi büyük beğeni toplarken, defile sonrası katılımcılara öğrencilerinin hazırladığı ikramlar sunuldu.
Kaynak: iha