Kozcağız Belediyesi bahar aylarında başladığı yaz hazırlıklarını tamamladı.
Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, Sahil yolunda ve Irmak kenarında yapılan Genel temizlik çalışmalarının ardından Kozcağız Irmağında düzenleme yapıldığını söyledi. Kozcağız Belediyesi ekipleri tarafından yapılan Genel temizlik çalışmalarını yakından takip eden Başkan Karaman, ırmak kenarında bulunan ağaçlarda ve çim alanlarda budama ve temizlik çalışmalarının ardından, Kozcağız ırmağında düzenleme çalışması başlattı.
Park bahçeler başta olmak üzere yeşil alanlarda genel temizlik yapılması için Belediye ekiplerine talimat veren Başkan Karaman, “Yaz aylarının yaklaşması ve Beldemize gelecek yerli ve yabancı misafirlerin gezip dolaşabileceği ırmak kenarı yürüyüş yollarının temiz ve bakımlı olması için belediye ekiplerimiz çalışmalarını tamamladı” dedi.
Kozcağız Irmak yatağında, DSİ’ ile ortaklaşa genişletme ve güzelleştirme çalışması başlattıklarını belirten Karaman, Kozcağız ırmağının görüntü olarak daha güzel bir hale geldiğini söyledi. Kozcağız Irmağı’nın yeni görüntüsünü beğendiğini ifade eden vatandaşlar ise, Başkan Karaman’a teşekkür etti.
Kaynak: iha