Batman Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü, Açık Öğretim Lisesi 2. dönem sınavlarının 31 Mayıs ile 1 Haziran tarihinde yapılacağını duyurdu.
Açık Öğretim Lisesi 2. dönem sınavları ile ilgili Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Açık Öğretim Lisesi 2013-2014 eğitim ve öğretim yılı 2. dönem sınavları tüm yurt genelinde 31 Mayıs - 1 Haziran tarihlerinde yapılacağı duyuruldu. Açıklamanın devamında ise şunlar kaydedildi:
"Açık Öğretim Lisesi ve Mesleki Açık Öğretim Lisesi'nde kayıtlı aktif öğrencilerimiz www.aol.meb.gov.tr internet adresinde yayınlanan sınav giriş belgelerini kendi öğrenci numara ve şifreleri ile, öğrenci menüsünden sisteme giriş yaparak temin edeceklerdir. Öğrencilerimizin mağdur olmamaları için sınav giriş belgesinde yazılı sınav bölgesine belirtilen tarih ve saatte hazır bulunmaları gerekmektedir. Öğrenciler Sınava girerken mutlaka sınav giriş belgelerini, öğrenci kimlik kartlarını ve nüfus cüzdanını yanında bulundurmaları önemle duyurulur. Sınava girecek tüm öğrencilerimize üstün başarılar dileriz.”
Kaynak: iha