Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Bilecik Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği tarafından diyaliz hastasına tekerlekli sandalye yardımı yapıldı.
Genel Sekreterlik ve Sağlık Tesisleri'nde çalışan personel tarafından temin edilen tekerlekli sandalye, Bilecik Devlet Hastanesi'nin Diyaliz Servisinden hizmet alan ve geçirmiş olduğu rahatsızlık sonucu yürüyemeyen hasta Sakine Şeker’e evinde yapılan ziyaret ile teslim edildi. 67 yaşında olan ve böbrek yetmezliği nedeniyle diyalize giren, yatağa bağımlı olarak hayatını devam ettiren hastanın yakınları, tekerlekli sandalye ile kendi işlerinin kolaylaşacağını söyleyerek duydukları memnuniyeti dile getirip teşekkür etti.
Diyaliz hastası Şeker’e hastasına yapılan ziyarette, Genel Sekreter Dr. Mustafa Yılmaz, İdari ve Mali Hizmetler Başkanı Op. Dr. Alpaslan Fedayi Çalta, Bilecik Devlet Hastanesi Yöneticisi Op. Dr. Hakan Yıldız, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Duygu Sağlam, Diyaliz Servisi Sorumlu Hemşiresi Seniha Özbey ve Uzmanlarımızdan Adem Yavuzer hazır bulundu.
Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Bilecik Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Mustafa Yılmaz,”Tekerlekli sandalye temininde emeği geçen ve sosyal projelerimize destek veren “İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın” düsturu ile hareket eden bütün personelimize teşekkür ediyor, Sakine teyzemizin güzel günlerde kullanmasını ve hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.
Kaynak: iha