Bingöl’ün Genç İlçe Mal Müdürlüğü tarafından 2013 yılında kurumlar ve gerçek usul vergisi alanında vergi rekortmeni olan mükelleflere teşekkür belgesi verildi.
Vergi Haftası kutlamaları kapsamında Genç Kaymakamlığı'nda düzenlenen törene Genç Kaymakamı Abdullah Köklü, Genç Belediye Başkanı M. Hadi Topraktan, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Bülent Şahin, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Genç, İlçe Emniyet Müdürü Abdullah Atagün ve Genç Mal Müdürü M. Uğur Bekar katıldı. Törende konuşan Kaymakam Köklü, toplumun devletten çok şey beklediğini söyledi. Köklü, "Başta asayiş, güvenlik, adalet, eğitim, sağlık ve birçok altyapı hizmetlerini istiyoruz. Devletin bunları yapabilmesi için her vatandaşından kazancı oranında mutlaka vergi almak zorunda. Eğer bunlar layıkıyla toplanabilirse o zaman devletten beklediğimiz hizmetleri layıkıyla alma şansına sahip olacağız" dedi.
Kaymakam Köklü'nün konuşmasının ardından kurumlar ve gerçek usul vergisi alanında vergi rekortmeni olan mükelleflere teşekkür belgesi verildi. Kurumlar vergisi alanında Genç Berat İnşaat, Özbarut İnşaat, Andan İnşaat yetkililerine teşekkür belgelerini Abdullah Köklü, Belediye Başkanı M. Hadi Topraktan ve Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Genç verdi. Gerçek usul vergisi alanında ise ilk 3 dereceye giren Eczacı Haşim Sağlar, Ağaoğlu Petrol, Eczacı Fatma Andiç'e teşekkür belgelerini İlçe Jandarma Komutanlığı görevlisi Yüzbaşı Aydın Aktaş, Genç Emniyet Müdürü Abdullah Atagün, Genç Mal Müdürü M. Uğur Bekar verdi.
Kaynak: iha