Bolu’nun Gerede ilçesi Belediye Başkanı Mustafa Allar, yerel seçimlerin ardından ilk kez belediye personeli ile yemekte bir araya geldi.
Belediye Meclis Üyelerinin de katıldığı yemekte birim müdürleri, memurlar, işçi personeli ve hizmet alımı personelleriyle buluşan Belediye Başkanı Mustafa Allar, işçilerle uzun süre sohbet ederek tanıştı. Seçim öncesi çalışanlarla yola devam edeceklerinin sözünü verdiğini belirten Allar, “Bugün verdiğimiz sözün arkasında duruyoruz. İlçemizi meclis üyesi arkadaşlarım ve siz değerli personelimizle birlikte daha güzel ve yaşanabilir hale getireceğiz. Başarı da başarısızlık da hepimize aittir. Siz işinizi en iyi şekilde yaptığınız sürece biz maddi ve manevi her zaman yanınızda olacağız. Ben çalışan, çalıştığı işe değer veren personelimi her zaman omuzlarımda taşırım. Bütün personelimiz evine ekmeğini buradan temin ediyor. Kazancımızı helal ettirmemiz gerekiyor” diye konuştu.
Belediyede tüyü bitmemiş yetimin hakkının olduğunu söyleyen Başkan Allar, “Belediyemize ait araç gereçlerin en verimli ve dikkatli kullanımı, verilen görevlerin en iyi şekilde yapılması gerekiyor. Halka hizmet etmenin aynı zaman da hakka hizmet olduğunu kimse unutmamalıdır. Bu minvalde; memurlarımızın sosyal denge tazminatında, işçilerimizin maaşlarında artış yaptık. Biz üzerimize düşeni her zaman yaparız. Hizmet alımı personelimizle ilgili şu anda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nda taşeron konusunda çalışma devam ediyor. Yasa çıktığı takdirde bizde gerekli hakların verilmesi noktasında gerekli çalışmayı yaparız. Bu vesile ile verdiğimiz davete katılımlarınızdan ötürü hepinize teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.
Başkan Mustafa Allar’ın konuşmasından sonra bazı işçiler söz alarak sıkıntılarını ve isteklerini dile getirdi.
Kaynak: iha