Bu bir 'kişisel' başarı öyküsüdür!

Tam da bu havalarda, kış masalıdır.

Gerisi hikayedir!


Ordu'daki belediye başkanlığı döneminde öyle başarılı oldu, öyle başarılı oldu ki, seçmenler 2014 mahalli seçiminde 19 ilçede ve Büyükşehirde ezici çoğunlukla CHP'ye oy verdiler!

Sandıkları patlatan CHP 20/20 yaptı!

O "büyük" oldu!


Yine o "büyük" başarının rüzgarı ile parti Ordu'da iki genel seçimde sandıktan açık ara birinci çıktı! Son seçimde de halkın büyük teveccühü ile yine zafer kazanıp, kendisini tek başına Ankara'ya göndertti.


Hiçbir Genel Merkez ve Genel Başkan bu "başarıyı" görmezden gelemezdi ve gelmedi de!

(Allah bizi çamurdan halketmişti. Ama çamur kalın dememişti.)

 

Ve nitekim... O zafer timsali 'siyaset' adamı CHP'ye Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı oldu... Şimdi yerelde kazanılan bu "başarı" genele taşınacak! Ve neden bir gün bu başarılar silsilesi onu genel başkanlığa kadar taşımasın...!

Ne derler, "birileri bir işi yapabiliyorsa, herkes yapar."

Ayrıca (Mürit uçmaz, şeyh uçurur!)

 

O efsane Ordu'da CHP kumbarasına (mecazen) bir metelik dahi atmamıştır ki, bu da kanıtlanmıştır. Ne anlama geldiği yazının içinde de vardır. Ayrıntı istenirse o da ayrıca anlatılır.

 

CHP'nin tepe yönetimi sandalyeleri ters çeviriyor ve teşkilatına diyor ki, "şimdi oturun!"

Buyurun oturun! Dayatılan paradigmayı sevmişseniz, olanlara değil de hadiseyi "Tİ" ye alan bu yazıya kızarsınız! (Ve emin olun beklediğiniz iktidar otobüsü başarısızlığa büyük ikramiye verilen o duraktan geçmeyecek)


Yine de siz bilirsiniz.

Geçmiş bitti. Gelecek sonsuz, beklemeye devam!