Geçtiğimiz hafta başta Belediyelerden  Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Seyit Torun  ve Milletvekilimiz Mustafa Adıgüzel;  Ekonomi Politikaları  ve İşveren Örgütleri;  Parti Sözcüsü  Genel Başkan Yardımcımız   Faik Öztrak;   onüç  kişilik  Milletvekili  grubu Ordu’yu  ziyaret ettiler.  Altınordu, Fatsa, Ünye İlçelerinde esnafla  buluştular ve sorunları dinlediler. Sonra Altınordu, Fatsa ve Ünye Sanayii ve Organize Sanayii Sitelerini ziyaret ettiler.  

      Bugün  (14. 07. 2021 Çarşamba  günü )  ise  42 kişilik Milletvekili gurubu Ordu’nun 19 İlçesine dağılarak esnafı gezecek ve sorunları dinleyecekler. Yarın  (15. 07. 2021 ) Giresun  İli’nin İlçelerini ziyaret edip yine esnafla  ve sanayii bölgelerini dolaşacaklar ; bir sonraki gün  Cuma (16. 07. 2021 günü)  Trabzon İli’nin  İlçelerinde  esnaf ve  sanayii bölgelerini  dolaşıp;  sorunları dinleyip;  sorunlar tesbit edilecek ve Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na sunulup;  kamuoyuyla paylaşılacak.

      CHP   Milletvekilleri’nin   İlimiz Ordu ve Bölgemiz İlleri Giresun ve Trabzon’u ziyaret ederek sorunları yerinde tesbit ederek; raporlaştırmaları ve kamu oyuyla paylaşılması son derece önemli olacaktır.  Belki bilinmeyen problemler, eksik kalmış,  fakat çok önemli sanayii kolları  yatırımları,  pazarlama sorunları  böylece ortaya çıkacak;  ve çözülmesi  kamu oyunun ve Hükümet’in  dikkatine sunulacaktır.