Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Veli Çetinkaya Anaokulu öğretmen ve öğrencilerinin yıl boyu yaptıkları çalışmaların sonucu olan eserlerinin sergisinin ve okul aile birliğinin düzenlemiş olduğu kermesin açılışını yaptı.
Okul Bahçesinde yapılan açılışa Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Şube MüdürleriMustafa Vural, Fikret Sarısoy, ilçe milli eğitim müdürlüğü şube müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Davetliler tarafından büyük ilgi gören yıl sonu sergisi ve kermes açılışında konuşma yapan Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, “Bu yavrularımızın emeklerini sergileyen, başta okul müdürümüzü, öğretmenlerimizi ve her daim destek veren velilerimizi tebrik ediyorum. okul bahçesinin her bir köşesini göz nuru ve el emekleri ile doldurup, renk cümbüşü içerisinde süslemişler. Emek veren herkese teşekkür ediyorum. Geleceğimiz, istikbalimiz olan miniklerimizi de kutluyorum. Okul öncesi eğitimin önemini bugün bir kez daha ispat etmiş oluyoruz. Sergimiz ve kermesimizin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.
Sergi ve kermesin açılış kurdelesini minik öğrenciler ve öğretmenleri ile birlikte kesen Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, daha sonra sergiyi gezdi. Öğrenci ve öğretmenlerle yapmış oldukları eserler hakkında sohbet etti.
Kaynak: iha