Edirne Belediyesi 3 minik çocuğa yardım eli uzatarak, sağlıklarına kavuşması için destek oldu.
Doğuştan testis problemi yaşayan minik Mutlu Çakıllı, doğuştan kalbi delik olan Suna Ceryan ve yine doğuştan dudak yapısında ve damağında rahatsızlık olan Elenur Demiryapan, aileleri ile birlikte Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’a teşekkür etmek için belediyeyi ziyaret etti.
Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan başta olmak üzere, Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Dr.Ertuğrul Tanrıkulu ve Edirne Belediye Meclis Üyesi Erkan Makas’a yardımlarından dolayı teşekkür etmek için ziyarete geldiklerini belirten aileler, "Edirne Belediye Başkanımız Recep Gürkan’a çok teşekkür ediyoruz. Çocuklarımızın sıkıntılarını kendisine ilettiğimiz anda hiç tereddüt etmeden bizlere destek olacaklarını söylediler. Hepimizin de maddi imkanları yetersiz olduğu için çocuklarımızın ameliyatlarını ve tedavi için gerekli ilaçlarını almakta zorlandık. Başta Edirne Belediye Başkanımız Recep Gürkan, Meclis Üyemiz Erkan Makas ve Başkan Yardımcımız Dr. Ertuğrul Tanrıkulu ilk günden bu yana hep bizlerin yanında olarak desteklerini hiç esirgemediler. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Çocuklarımızın yüzü güldü" dedi.
Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Yardımcısı Dr.Ertuğrul Tanrıkulu, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın direktifleri doğrultusunda, doğuştan testis problemi yaşayan minik Mutlu’nun ameliyatını yaptırdıklarını ifade ederek, "Minik Mutlu, annesi Kibariye Çakıllı ile birlikte bize geldiğinde çok çaresiz olduğunu ifade etti. Belediye Başkanımız Recep Gürkan’da kendisine destek sözü verdi. Şimdi ameliyatı gerçekleşen minik Mutlu’nun gözlerindeki sevinç her şeye değer. Ve doğuştan kalbi delik olan minik Suna Ceryan ile yine doğuştan dudak yapısında ve damağında rahatsızlığı olan minik Elenur Demiryapan’ın da tedavisinin takipçiyiz. Miniklerimizin sağlığına kavuşması, yüzlerinin gülmesi en büyük temennimiz. Başkanımız Recep Gürkan, çocuklarımızın sağlığına kavuşması için konunun yakın takipçisi oluyor. Bugün de miniklerimizin anneleri Nurdan Ceryan, Kibariye Çakıllı ve Tuğba Demiryapan bizleri ziyarete gelmişler. Kendilerine teşekkür ediyoruz" diye konuştu.
Kaynak: iha