SAMSUN (AA) - CarrefourSA Genel Müdürü Mehmet Nane, bu sene vites büyüttüklerini ve yatırımları sektördeki fırsatları da değerlendirerek hayata geçirdiklerini söyledi.

Nane, Canik ilçesine bağlı Soğuksu Mahallesi'nde CarrefourSA'nın 30'uncu hipermarketinin hizmete açılması dolayısıyla düzenlenen törende yaptığı konuşmada, Karadeniz Bölgesi'nin incisi Samsun'da yeni bir yatırıma imza atmaktan mutluluk duyduklarını belirtti.

CarrefourSA olarak 2014 yılı başında birçok alanda yatırıma imza atarak büyük sıçrama gerçekleştirdiklerini ifade eden Nane, "Bu sene vites büyütüyoruz ve yatırımlarımızı sektördeki fırsatları da değerlendirerek hayata geçiriyoruz. Karadeniz Bölgesi'nin en büyük ve gelişmiş ili Samsun'daki ilk hipermarketimiz, yatırım planımızın önemli parçasını oluşturuyor. Burada Samsunlulara CarrefourSA güvencesi altında binlerce ürünü ulaştıracağız" dedi.

Nane, 'Tarladan Sofraya' projesi çerçevesinde Samsunluların taze gıda ihtiyacına karşılık vereceklerini de vurgulayarak, "Ekonomik anlamda büyük bir hareketlilik yaratacağına inandığımız hipermarketimiz, bölgede istihdam açısından da önemli rol oynayacaktır. Hipermarketimizin, Samsun ve çevresine hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından, 40 binin üzerinde ürün çeşidinin yer aldığı ve 80 personeli bulunan 3 bin metrekare satış alanına sahip hipermarketin açılışı gerçekleştirildi.

Kaynak: aa