Fenerbahçe, sağ bek pozisyonu için dikkat çeken bir transfer hedefi belirledi: Galatasaray'ın eski yıldızı Sacha Boey. Sarı-lacivertliler, ocak ayında Boey ile masaya oturmayı planlıyor.

Fenerbahçe'de sağ bekte Mert Müldür ve Bright Osayi-Samuel forma giymekte. Ancak Osayi-Samuel’in yeni sözleşmeye imza atmaması ve Londra'ya gitme ihtimali, kulübü yeni bir sağ bek arayışına yönlendirdi.

A Spor'un haberine göre, Fenerbahçe yönetimi, Jose Mourinho'ya Sacha Boey transferini önerdi ve Portekizli teknik adamın da bu transfer için onay verdiği ifade ediliyor.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve yönetim, ocak ayında Bayern Münih ile görüşerek Boey'i kadroya katmayı hedefliyor.

Öte yandan, Galatasaray’ın da Sacha Boey'i tekrar kadrosuna katma isteği olduğu ve oyuncuyu kiralamak için Bayern Münih ile görüşeceği belirtiliyor. Bu durum, Boey transferinde sıkı bir rekabetin yaşanmasına neden olacak gibi görünüyor.

Editör