AZ Alkmaar karşısında alınan 1 puanın ardından açıklama yapan Victor Osimhen, maçın detayları ve takımın durumu hakkında konuştu.
Nijeryalı golcü, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, "Gol atmak iyi bir his ama 1 puanla buradan ayrıldık. İlk yarıda çok atak yapamadık, ikinci yarı ise daha etkili olduk. 1 puan için mutluyuz. Şimdi devam edeceğiz. 4 gün önce bir maç oynadık, mental olarak yorgun olabiliriz. Şimdi diğer maça hazırlanacağız" dedi.
Osimhen, Avrupa Ligi'nde gösterecekleri performansa dair umutlu olduğunu belirterek, "Takımımızın performansı iyiydi. Önümüzdeki maçları kazanmak istiyoruz. Avrupa Ligi'nde hiç yenilmedik, ama maç maç devam etmek gerekiyor. 3'te 3 yapabiliriz. Rakiplere saygı duyuyoruz, elimizden gelen her şeyi yapacağız" ifadelerini kullandı.