Şampiyonlar Ligi'nin 6. haftasında Juventus, sahasında Manchester City'i 2-0 mağlup ederek önemli bir galibiyet elde etti.

Kenan Yıldız’dan Tarihi Asist
Juventus’un 53. dakikada Dusan Vlahovic ile bulduğu ilk golün asistini yapan Kenan Yıldız, takımının galibiyetinde önemli rol oynadı. Karşılaşmada Juventus’un ikinci golü ise 75. dakikada Weston McKennie’den geldi.

Juventus Tarihinde Bir İlki Başardı
Opta verilerine göre Kenan Yıldız, Juventus tarihinde 20 yaşına basmadan en fazla Şampiyonlar Ligi maçına çıkan üçüncü futbolcu unvanını kazandı. Genç oyuncu, Devler Ligi'nde bu sezon çıktığı 6 maçla Paul Pogba ve Fabio Miretti ile aynı seviyeye ulaştı.

Sezon Performansı Dikkat Çekiyor
Henüz 19 yaşında olan Kenan Yıldız, bu sezon Juventus formasıyla toplam 21 maça çıktı. Genç yetenek, bu maçlarda 4 gol ve 4 asistle skora doğrudan katkı sağladı.

Performansıyla hem teknik ekibin hem de taraftarların güvenini kazanan Yıldız, geleceğin yıldız adayları arasında gösteriliyor.