Gaziantep Elbim Kursunda İngiltere Aile Birleşim kursu eğitimi gören kursiyerler, düzenlenen törenle sertifikalarını aldı.
Yabancı dilde eğitim, aile birleşim kursu ve daha birçok branşta verdiği eğitimlerle adından sıkça söz ettiren Elbim Kursu, yurtdışına gidecek aileleri kavuşturmaya devam ediyor. Gaziantep Elbim Kursunda 2 buçuk ay İngiltere Aile Birleşim Kursu eğitimi alan 13 kursiyerden 13’ü de girdikleri sınavda başarı elde etti. Sertifikayı almaya hak kazanan kursiyerler yurtdışındaki ailelerine kavuşacakları için mutlu olduklarını belirtti.
Aile Birleşim Sertifikasını aldığı için çok mutlu olduğunu belirten kursiyer Harika Kılıç, “Bugün İngiltere Aile birleşim sertifika töreni vardı. Sertifikalarımızı aldık çok mutluyuz. Çalışmalarımız neticesinde beklenen sonucu alarak başarılı olduk. 2 buçuk ay eğitimin sonunda sertifikalarımıza kavuştuk. Gerçekten çok iyi bir eğitim aldık. Darısı herkesin başına olsun. Elbim Kursunu herkese tavsiye ederim. Hocalarımızın çok katkısı oldu sınavı rahatlıkla geçebildik.Elbim Dil Kurslarını reklamlardan duymuştum. Rahatlıklar herkese önerebilirim” şeklinde konuştu.
Bir diğer kursiyer Cemile İşitmen ise İngiltere’de bulunan eşinin yanına gidebilmek için kurs aldığını ifade ederek, “2 buçuk ay İngilizce dersi aldık. Derslerimiz çok güzel geçti. Başarılı olmamızda hocalarımızın çok emeği var, bu çalışma sürecinde bizi yalnız bırakmayan hocalarıma teşekkür ederim. Elbim Kursları'nı herkese tavsiye ederim. Hocalarımızın çok faydası var. Bize çok yardımcı oldular. İlk başlarda biraz kaygılıydık sonra bu kaygıyı aştık” şeklinde konuştu.
Sertifikalarını alan kursiyerler daha sonra öğretmenleri ve aileleri ile hatıra fotoğrafı çektirdi.
Kaynak: iha