Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) İslahiye Meslek Yüksekokulu mevcut bölüm ve programlarına yenileri eklendi.
İslahiye Meslek Yüksekokulu Müdür V. Yrd. Doç. Dr. H. Ahmet Deveci, “Gaziantep Üniversitesi İslahiye Meslek Yüksekokulu bünyesinde Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) kararı ile Veterinerlik Bölümü ve bölüme bağlı olarak Laborant ve Veteriner Sağlık Programı ile Yönetim ve Organizasyon Bölümüne bağlı olarak da Lojistik Programı açılarak 2014-2015 Akademik yılında 40’ar öğrenci alınması kararlaştırıldı” şeklinde konuştu.
Yrd. Doç. Dr. Deveci, İslahiye Meslek Yüksekokulunun daha da gelişmesi ve İslahiye İlçesinin gelişimine katkı sağlayacak yeni sağlık programlarının açılmasıyla ilgili çalışmaların Gaziantep Üniversitesi senatosunda kabul edildiğini ve YÖK’e sunulduğunu ifade etti. İslahiye Meslek Yüksekokuluna yeni ve modern bir bina yapılması amacıyla ihale yapıldığını belirten Rektör Prof. Dr. Coşkun, “Öğrencilerimiz önümüzdeki dönemde üniversitemizin İslahiye yerleşkesinde hayata dair güzel bölümlerde kendilerini hayata hazırlayacaklardır” diye konuştu.
Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Yavuz Coşkun, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Gür, Prof. Dr. Cahit Bağcı, Genel Sekreter Ercan Eroğlu ve Yapı İşleri Teknik Daire Başkanı Ömer Küçükoğlu İslahiye Meslek Yüksekokulunu ziyaret ederek, yeni bölüm ve programın hayırlı ve uğurlu olmasını dilediler.
Kaynak: iha