TRABZON (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Trabzon'da nikah şahitliği yaptı.

Soylu, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti (TGC) Başkanı Turgut Özdemir'in kızı Hecem Özdemir ile Özgür Özbulan'ın Zorlu Grand Otel'de gerçekleştirilen nikah törenine katıldı.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun kıydığı nikahta, çiftin şahitliğini AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, eski AK Parti Trabzon Milletvekili Faruk Nafız Özak, CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen ile Ferudun Fazıl Özsoy yaptı.

Başkan Gümrükçüoğlu, nikah akdini gerçekleştirdikten sonra evlilik cüzdanını çifte vermesi için AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu'ya teslim etti.

Soylu, aldığı evlilik cüzdanını genç çifte vermesi için CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen'e takdim etti. Pekşen ise cüzdanı, eski AK Parti Trabzon Milletvekili Faruk Nafız Özak'a verdi. Özak da evlilik cüzdanını geline teslim etti.

Soylu, genç çifte mutluluklar dileyerek, "Medeniyetimizin, kültürümüzün, geleneğimizin en kutsal olanı ailedir. Güzel bir yolculuğa adım atıyorsunuz. Sabrın, sevginin, muhabbetin ve güzelliklerin en yücesi sizlerin olsun istiyoruz. Bu vesileyle evlilik akdinize hep birlikte şahitlik ettik. Ömür boyu mutluluklar diliyoruz" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "3 çocuk" tavsiyesini de dile getiren Soylu, "Milletimize, vatanımıza, insanlığa güzel evlatlar yetiştirmenizi diliyorum. Allah mübarek etsin" diye konuştu.

Soylu, gelin ve damadı kutladıktan sonra törenden ayrıldı.

Kaynak: aa