SAMSUN (AA) - AK Parti Kavak İlçe Başkanı Bülent Yüksel, ilçe teşkilatının 5. Olağan Genel Kurul toplantısını kasım ayında gerçekleştireceğini söyledi.

Yüksel, AK Parti İlçe Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, 5.Olağan Kongre süreciyle 2015 seçimlerinden başarıyla çıkmak, millete söz verildiği gibi 2023,               2053, 2071 Türkiyesine istikrarla, huzurla, gelişmeyle ve selamete ulaşmanın hedeflendiğini ifade etti.

Türkiye'nin başta sağlıkta, eğitimde, ulaşımda çağ atladığını ve hatırı sayılı ülkeler arasına yükseltildiğini belirten Yüksel, AK Parti'nin icraatıyla ülkenin siyasi tarihine yükseliş dönemi olarak kaydedildiğini belirten Yüksel, şunları kaydetti:

"15 Eylül'de başlayan 5. Olağan Kongre takvimi, 22 Şubat'ta il kongrelerinin sonuçlanmasıyla tamamlanacak. Kasım ayında olağan kongremizi yapmayı planlıyoruz. Delege seçimleri partimizin ve toplumumuzun her kesimini kucaklayan adil bir anlayışla tüzüğümüzde ve yönetmeliğimizde belirtilen kıstaslar ve ilkeler gözönüne alınarak gerçekleştirilecektir. Ayrıca AK Parti'nin kuruluşundan bu zamana kadar aktif olarak görev yapan tüm partililerimize, delege olmaları konusunda teklifte bulunacağım."

Kaynak: aa