GİRESUN (AA) - AK Parti Görele İlçe Başkanı Osman Kasım, AK Parti’nin 5. Olağan Kongre süreciyle ilgili basın açıklaması yaptı.

Kasım, partisinin ilçe binasında yaptığı açıklamada, AK Parti'nin, vesayet sistemini ve gerileme dönemlerini sona erdirdiğini söyledi.

Kasım, şunları kaydetti:

"AK Parti ülkemizin siyasi tarihine 'Yükseliş Dönemi' olarak kaydedilecek bir süreçte gayretli ve inançlı çalışmalarla bir çok yapılamaz denilen icraatı gerçekleştirdi. Hayaller gerçek oldu. Ülkemizin ve insanımızın gelecek ümidini pekiştirdi. Memleketimizin çehresini değiştirdi. Ekonomiden sağlığa, eğitimden ulaşıma, adaletten emniyete kadar her alanda ülkemize ve insanımıza yakışır hamleler ortaya koydu. Başlatılan bitirilen ve halen devam eden büyük projelerle insanımıza haklı bir öz güven kazandırdı. Ekonomimiz büyüdü, Türkiye bölgemizde ve dünyada itibarlı ve güvenli bir ülke haline geldi. AK Parti ülkemizin karanlık bir döneminde milletimizin sinesinden, milletimizin değeri olarak aydınlıklara ulaşmak için kurulmuştur."

Toplantıya, Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, AK Parti Görele İlçe Başkan Yardımcısı Sedat Şengün, AK Parti İlçe Teşkilatı, gençlik ve kadın kolları üyeleri katıldı.

Kaynak: aa