AMASYA (AA) - AK Parti Gümüşhacıköy İlçe Başkanı Bahadır Bakıcıoğlu, AK Parti'nin geçtiğimiz 14 yılda Türk siyasi tarihine damgasını vuran bir parti olduğunu bildirdi.

Bakıcıoğlu, AK Parti'nin kuruluşunun 14. yılı nedeniyle yaptığı yazılı açıklamada, AK Parti'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın liderliğinde kurulduğunu ve 14. yılını tamamladığını belirtti.

AK Parti'nin ileri demokrasi, büyük ekonomi, güçlü toplum ve lider ülke olma adına samimi niyetle yola çıktığını vurgulayan Bakıcıoğlu, şunları kaydetti:

"AK Parti, geçtiğimiz 14 yılda Türk siyasi tarihine damgasını vuran bir parti oldu. AK Parti Türkiye'nin birçok alanda çağ atladığı, içeride ve dışarıda itibarını yeniden tesis ettiği bir dönemin aktörü oldu. AK Parti iktidarları döneminde milletimiz çok defa ilklere şahit oldu. El atılamaz denilen meselelere el atıldı, çözülemez denilen konular çözüldü. Türkiye gerçekleştirdiği reformlarla prangalarından kurtuldu. Partimiz 7 Haziran'da girmiş olduğu 10. seçimden de galip ayrılarak Türkiye'nin kaderi olduğu gerçeğini bir kez daha gösterdi."

Bakıcıoğlu, milletin çizdiği rotadan 14 yıldır asla şaşmadıklarına dikkati çekerek, "Milletimizin verdiği kararlara hep saygı duyduk. Milli iradeyi her şeyin üstünde gördük. 14 yıldır bizimle yol yürüyenlere teşekkür ediyoruz. AK Parti milletimizin kabul olmuş duasıdır. Bu bilinçle önümüzdeki süreçte de milletimizin üzerimize yüklediği sorumluluğu yerine getirmek için AK Parti olarak daha çok çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Kaynak: aa