ÇORUM (AA) -  İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı Çorum Şube Başkanı Selim Özkabakçı, Anadolu Ajansı'nın (AA) 95. kuruluş yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Özkabakçı, mesajında, AA'nın zulme uğrayan mazlumların sesini dünyaya duyurduğunu belirtti.

AA'nın Türkiye'nin basın alanında bir onur kaynağı olduğunun altını çizen Özkabakçı, objektif ve sağlıklı bilgi akışını sağlayan AA'nın yaptığı çalışmaların dünya genelinde büyük ses getirdiğini dile getirdi.

Suriye'de, Gazze'de ve dünyada yaşananları AA aracılığıyla takip ettiklerini, çalışmaların da buradan alınan bilgilerle şekillendirildiğini vurgulayan Özkabakçı, şunları kaydetti:

"AA gibi bir kuruma sahip olduğumuz için mutluyuz. Yaptığımız bütün çalışmalarımızda yer alan, dünyaya ve Türkiye'ye mazlumların sesinin duyurulması konusundaki hassas çalışmaları yadsınamaz olan AA, sağladığı sağlıklı bilgi akışı ile de habercilik konusunda önemli adımlar atıyor. AA'nın bu adımları atmaya devam edeceğine de inanıyoruz. Gazze'de, Suriye'de yaşananlara yönelik yaptığımız protesto eylemleri başta olmak üzere, zulme uğrayan Müslüman kardeşlerimize yaptığımız yardım kampanyalarında da AA'nın verdiği destekler çıktığımız bu yolculukta bizlere her zaman güç vermiştir."

Kaynak: aa