SAMSUN (AA) - Termespor Kulüp Başkanı Hüseyin Kambur başkanlığındaki yönetim kurulu üyeleri ve futbolcular Terme Belediye Başkanı Şenol Kul’a taziye ziyaretinde bulundu.

Kambur, teknik direktör Güven Gümüşdağ ve futbolcular Kul’u evinde ziyaret ederek geçtiğimiz günlerde vefat eden annesi Mukaddes Kul’un ölümünden duydukları üzüntüyü dile getirerek başsağlığı dileklerini ilettiler.

Termespor Kulüp Başkanı Hüseyin Kambur, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul ile annesi Mukaddes Kul’un çerçeveli fotoğrafını Başkan Kul’a hediye etti.

Duygusal anların yaşandığı ziyarette konuşan Kambur, "Her zaman maddi ve manevi desteğini gördüğümüz sayın Belediye Başkanımızın annelerini kaybetmelerinden dolayı  bir nebze de olsa acısını hafifletmek ve yanında olduğumuzu göstermek istedik. Mukaddes annemize Mevladan rahmet bu vesile ile de ailesine kulübümüz adına sabırlar dileriz" dedi.

Duygulu anlar yaşayan Kul, ziyaret için teşekkür ederek, "Anneler, hoşgörünün, merhametin ve saf bilginin tükenmez kaynağıdır. Annelerimiz, derin ve benzersiz bir sevgiyle bağlandığımız, yerleri asla doldurulamayacak en değerli varlıklarımızdır. Annemizi kaybetmenin hüznünü yaşarken desteğini hissettiğimiz dostlarımız sayesinde acımız hafifliyor" dedi.

Kaynak: aa