SAMSUN (AA) - Çarşamba Gençlik Merkezi üyeleri ve eğitmenleri etkinlik düzenledi.

Çarşamba Gençlik Merkezi Konferans Salonu’nda düzenlenen program kursiyerlerin hazırladıkları el sanatları sergisinin Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız, Çarşamba İlçe Emniyet Müdürü Feyzullah İlker Serdar ve Çarşamba Gençlik Merkezi Müdürü İlkay Aydın’ın açılmasıyla başladı.

Çarşamba Gençlik Merkezi Müdürü İlkay Aydın, yaptığı konuşmada, "Bugün burada Merkezimizde aktif olarak görev alan kursiyerlerimiz tarafından sizler için hazırlanan konser, halk dansları ve şiir dinletilerini hep birlikte izleyeceğiz. Öğrencilerimiz 5 aylık süre içinde ellerinden gelen gayreti göstererek bu günlere geldiler ve sizler için hazırlandılar. Gecemizde bizleri ve gençlerimizi yalnız bırakmayarak burada bulunduğunuz için teşekkür eder tüm konuklarımıza güzel bir akşam geçirmelerini dilerim” şeklinde konuştu.

Çarşamba Gençlik Merkezi İlkay Aydın’ın konuşmasının ardından Gençlik Merkezi üyeleri tarafından hazırlanan halk oyunları gösterisi, halk dansları gösterisi sunuldu ve konser verildi.

Etkiliğe, Kaymakam Caner Yıldız, Çarşamba İlçe Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Ramazan Ünal, Çarşamba İlçe Emniyet Müdürü Feyzullah İlker Serdar, Çarşamba İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir, Çarşamba İlçe Müftüsü Sıtkı Kaya ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak: aa