ÇORUM (AA) - Çorum Belediyesinin su faturalarının ATM cihazlarından yatırılabilmesi için iki banka ile protokol imzaladığı bildirildi.

Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, su aboneliği bulunan vatandaşların faturalarını belediyenin yanı sıra banka ATM cihazlarından da yatırabilmesi için Ziraat Bankası ve Halk Bankası ile protokol yaptıklarını belirtti.

Vatandaşların bugünden itibaren ATM'lerden su faturalarını ödeyebileceklerini bildiren Yabacıoğlu, "Bugünden itibaren su abonelerimiz ödeme yapmak için veznelerde beklemek zorunda kalmayacak. Vatandaşlarımız hafta sonu diğer tatil günleri ve mesai saatleri haricinde de istenilen zamanda rahatlıkla şehir genelinde bulunan Ziraat Bankası ve Halk Bankası ATM'lerinden abone numarası ile faturasını nakit olarak, hızlı ve kolay bir şekilde ödeyebilecektir. Her iki bankanın ATM'lerinden kartsız ve nakit olarak gerçekleştirilen bu işlemler sonunda para üstü madeni para ya da banknot olarak geri verilecek" ifadelerini kullandı.

Belediyenin daha önce de pek çok kolaylığı hayata geçirdiğine dikkati çeken Yabacıoğlu, kısa bir süre sonra diğer bankalarla da protokol imzalayacaklarını kaydetti. 

Kaynak: aa