DÜZCE (AA) - Düzce Valisi Ali İhsan Su, Düzce'nin il oluşunun 15. yılı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Vali Su, mesajında, Düzce'nin 9 Aralık 1999 tarihinde Kanun Hükmünde Kararname ile il statüsüne kavuşturulduğunu hatırlatarak, kentin ulaşmak istediği refah düzeyine doğru emin adımlarla ilerlediğini kaydetti.

Düzce'nin ekonomik, sosyal, kültürel ve beşeri yönden daha iyi yerlere gelmesi için kamu, özel sektör ve sivil toplum kuruluşlarıyla birlik ve beraberlik içerisinde çalıştıklarını vurgulayan Vali Su, mesajında şu ifadelere yer verdi:

''İlimizi bu günden daha güzel, daha müreffeh günlere taşıma gayreti içinde olacağız. İlimiz altyapıdan üst yapıya, eğitimden sağlığa, sosyal hizmetlerden spor ve kültür hizmetlerine varıncaya kadar her konuda önemli gelişmeler kaydetmiştir. Halen de birçok proje ve yatırım devam etmektedir. Önümüzdeki yıllarda yapılacak yeni yatırımlarla Düzce çok daha gelişmiş bir şehir haline gelecektir. Bu vesileyle bu güne kadar Düzce'nin sorunlarının çözümünde destek olan ve katkıda bulunan tüm kurum, kuruluş ve kişilere teşekkür ediyorum. Mutlu, huzurlu ve refah düzeyi daha yüksek bir gelecek temennisiyle saygı ve sevgiler sunuyorum.''

Kaynak: aa