SAMSUN (AA) - Türk Kızılayı Samsun Şube Başkanı Mustafa Keskin, 2015 genel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi'den milletvekili aday adayı olacağını bildirdi.

MHP İl Başkanlığı binasında partililerin katılımıyla basın açıklamasında bulunan Keskin, "Milletvekili aday adayı olarak saygıdeğer Samsunlu vatandaşlarımızın iradesine, teveccühüne ve tercihine talip oldum. Cenab-ı Hakk'ın takdiri ve siz değerli hemşehrilerimin destekleriyle Samsunumuza milletvekili olarak hizmet etmek istiyorum" dedi.

Seçilmesi halinde Samsun’a yapacağı hizmetler hakkında da bilgi veren Keskin, şunları kaydetti:

"Seçilmem halinde büyük bir şeref ve mesuliyetle yürüteceğim Samsun milletvekilliği görevinde, doğup ekmeğini yediğim, havasını soluduğum Samsun'a ve Samsunlulara TBMM imkanları nispetinde var gücümle hizmet edeceğim. Samsun'da gerek görevimin niteliği, gerekse Samsun'a ve Samsunluya hizmeti bir borç bilmem sebebiyle şehrimize dair her konuda çözümün bir parçası olmak için gece gündüz çalışacağım. Görev sürem boyunca Samsunumuzun merkezinden en uzak köyüne kadar her karışında, altyapıdan eğitime, sağlıktan tarıma, turizmden sosyal hizmetlere, sanayiden istihdama, yoksulluktan işsizliğe, gençlik ve spordan güvenliğe kısacası her alanda yapılması gereken büyük hizmetlere vesile olmaya gayret edeceğim."

 

Kaynak: aa