ORDU (AA) - AK Parti Ordu İl Başkanı Uğur Çelenk: "Hiç şüphesiz , milletimizin kararı en üst karardır, milletimizin kararı nihai karardır. Bu karara saygı bizim için ve bütün siyasi partiler için bir zarurettir" dedi. 

Çelenk, yaptığı açıklamada, 7 Haziran seçimlerinin büyük bir olgunluk içerisinde geçtiğini söyledi. 

530 bin 965 seçmenden 428 bin 544'nün sandığa gittiğini söyleyen Çelenk, "Kurulduğu 2001 yılından bugüne kadar milletine, Ordu’ya hizmet sevdasından başka bir şey düşünmeyen AK Parti , yine milletimizin teveccühü ile 11. seçiminden de hem Türkiye genelinde hem de Ordu’da açık ara birinci parti olarak çıkmıştır" diye konuştu. 

"AK Parti Ordu’da yüzde 53 oy alarak yine hemşehrilerimizin tercih ettiği parti olmuştur" diyen Çelenk, şunları kaydetti:

"En yakın rakibimizin oyu yüzde 28.46'dır. Diğer partileri de eklediğimizde hepsi bir AK Parti etmemektedir. Ordulu hemşehrilerimizin tercihine sonuna kadar saygı duyuyoruz . AK Parti tabelasını bu millet astı, biz milletten geldik millet ile yürüyoruz. 11 seçimdir zaferle çıktığımız bu yolda bizi yalnız bırakmayan öncelikle 221 bin 155 seçmenimize seçim döneminde hiç durmadan çalışan milletvekili adaylarımıza, büyükşehir belediye başkanımıza, ilçe teşkilatlarımıza, il kadın kolları ve gençlik kolları ile ilçe kadın ve gençlik kolları başkan ve yöneticilerine, mahalle başkanlarımıza, sandıkta bekleyen sandık kurulu üyeleri ve müşahitlerimize, 13 yıldır bizi biz yapan bizi her zaman kendi evinin bir parçası gören 725 bin Ordu hemşehrilerimize sonsuz şükran ve teşekkürlerimizi sunuyoruz."

Çelenk, şöyle devam etti:

"Hiç şüphesiz , milletimizin kararı en üst karardır, milletimizin kararı nihai karardır. Bu karara saygı bizim için ve bütün siyasi partiler için bir zarurettir. Genel Başkanımız, Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun da ifade ettiği gibi Türkiye'nin herhangi bir zarar görmemesi için, vatanın huzuru için nöbette olduk nöbette olmaya devam edeceğiz. Milletimiz rahat olmalıdır. AK Parti kadroları bu ülkede istikrara ve huzura zarar verilmesine asla izin vermeyecektir. AK Parti'nin kadroları dimdik ayaktadır ayakta olacaktır. Ekonomimizin istikrarının bozulmaması için gereken her türlü adımı atılacak ver her türlü tedbir alınacaktır."

Kaynak: aa