GÜMÜŞHANE (AA) - Gümüşhane Müftüsü Ercan Aksu, Vali Yücel Yavuz'u ziyaret etti.

Vali Yavuz, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Aksu, Müftü Yardımcısı Hüseyin Hacıfettahoğlu ve beraberindeki heyeti makamında kabul ederek bir süre görüştü.

Aksu, Vali Yavuz'u, 14 Nisan'da İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Salonu'nda gerçekleştirilecek Kutlu Doğum Haftası'nın açılışı programına davet etti.

- Şehir Logosu Yarışması'na katılımlar sona erdi

Gümüşhane'de, Şehir Logosu Yarışması'na başvuruların tamamlandığı bildirildi.

Gümüşhane Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum örgütleri başta olmak üzere 'Gümüşhane' kimliği altında faaliyet gösteren paydaşların kullanması amacıyla hazırlanacak şehir logosunun belirlenmesi için düzenlenen Şehir Logosu Yarışması'na katılımların sona erdiği belirtildi.

Açıklamada, kentin doğal, tarihi ve turistik dokusunu ön plana çıkartan logo tasarlanmasının hedeflendiği vurgulanarak, şunlar kaydedildi:

"6 Mart 2015'de başlayan başvurular, 9 Nisan'da sona ermiştir. Yarışmamıza ilgi göstererek katılım sağlayan tasarımcılara teşekkür ederiz. Seçici kurul tarafından belirlenecek üç eser, 'www.gumushane.gov.tr' adresinden, 17 Nisan'da kamuoyu oylamasına sunulacaktır. Oylama, 24 Nisan 2015'e kadar devam edecek."

Kaynak: aa