KARABÜK (AA) - Eskipazar ilçesinde, darp sonucu yaşlı çiften birisinin ölümüne diğerininde ağır yaralanmasına neden olan 3 zanlının yakalanması için çalışmalar sürdürülüyor.

Karabük Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ve Eskipazar İlçe Emniyet Müdürlüğü personelinden özel bir ekip oluşturuldu. Görgü tanıklarının ifadelerini alan ekipler, çevredeki güvenlik kamera kayıtlarını da inceleyerek eşkalini belirledikleri 3 zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı.

Karabük Emniyet Müdürü Serhat Tezsever, AA muhabirine yaptığı açıklamada, olayla ilgili çok titiz çalışma yürüttüklerini belirterek, "Tesbit ettiğimiz 3 şüphelinin yakalanması için oluşturulan özel ekip çalışıyor. Olayın ardından ilçeden ayrılan şüphelilerin izini sürdük. Ekipler, Gaziantep ve Kilis'te çalışmalarını yoğunlaştırdı. Şimdi net bir açıklama yapamayız" diye konuştu.

Öte yandan hayatını kaybeden Rahmi Kayacuk akşam saatlerinde ilçeye bağlı Büyükyayalar köyü Durmuşlar Mahallesi'ndeki aile mezarlığında defnedildi.

Olayın ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Halime Kayacuk'un ise tedavisinin sürdürüldüğü öğrenildi.

- Olay

Yeni Mahalle Mehmet Ali Şahin Caddesi'ndeki 4 katlı apartmanın birinci katında oturan Rahmi (64) ve Halime Kayacuk (63) çiftinden bir süre haber alamayan oğulları Yavuz Kayacuk, önceki gün telefonla komşularını arayarak yardım istemiş, eve giden komşuları kapının açılmaması üzerine durumu polise bildirmişti.

Çilingir yardımıyla eve giren polis ekipleri, çifti kanlar içinde yerde yatarken bulmuş, eve çağrılan sağlık ekipleri, Rahmi Kayacuk'un öldüğünü belirlemiş, ağır yaralı haldeki Halime Kayacuk ise Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılmıştı. 

Yapılan incelemede, ellerinin arkadan bağlandığı ve vücudunda birden fazla darp izi olduğu saptanan Rahmi Kayacuk'un cesedi, otopsi için Eskipazar Devlet Hastanesi morguna gönderilmişti.

 

 

 

Kaynak: aa