ARTVİN (AA) - Arhavi Kaymakamı Şeref Aydın, Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Ziyarette Belediye Başkan Yardımcıları Tahsin Kurdoğlu ve Nail Köseoğlu da hazır bulundu.

İlçe ve belediye çalışmaları hakkında bilgi alan Kaymakam Aydın, Arhavi’nin çok güzel ve bir o kadar da şirin bir ilçe olduğunu belirterek, özellikle ilçeye geldikten sonra gerek şehri gerekse insanını daha da iyi tanıdığını dile getirdi.

Aydın, "Atanmamla birlikte Arhavi’yi daha ilgiyle araştırdım, Arhavi’yi ben ve beraberimdeki ekibim çok daha iyi tanıyacağız. Arhavi için ortak yapılması gereken ne ise bu konuda kurumlarımızla birlikte uyum içerisinde çalışacağımıza eminim. Özellikle ilçemizi bilen tanıyan bir kurum ve bu kurumun başındaki başkanımızla birlikte güzel çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum" dedi.

Kaymakam Aydın'a yeni görevinin hayırlı olmasını dileyen ve ziyareti için teşekkür eden Belediye Başkanı Hekimoğlu, "Sayın Kaymakamımızın ilçemizde göreve başlaması bizleri mutlu etmiştir. Arhavi insanının misafirperverliğini kendileri zaman içerisinde ziyadesiyle görecektir. Önümüzdeki yıllarda inşallah kendisiyle güzel mesailerimiz ve çalışmalarımız olacaktır. Arhavi ortak paydasında yapılacak olan her türlü faaliyetlerimizde kurumlararası güçlü bir diyalogla hizmetimiz sürecektir. Ben kendilerine tekrar yeni görevinde başarılar diliyorum" diye konuştu.

Kaynak: aa