SAMSUN (AA) - AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, açıklanan 25. Dönem milletvekili adaylarının hayırlı olmasını diledi.

Göksel, yaptığı yazılı açıklamada, 25. Dönem milletvekili aday adaylığı son başvuru tarihi olan 20 Şubat'ta Samsun için 106 başvuru yapıldığını, ikinci tercihlerin çıkartılmasının ardından bu sayının 89'a düştüğünü anımsattı.

Bundan sonra, aday olan, olmayan tüm arkadaşlarının birlik ve beraberlik içinde 9 milletvekili adayıyla sahaya inerek seçim çalışmalarına katkı sağlayacağını anlatan Göksel, şunları kaydetti:

"Bizim milletvekili adaylarımız bütün sesleri, bütün nefesleri, bütün renkleri temsil ediyor. Samsun'da 9, toplamda 550 milletvekili adayımız, inşallah yeni Türkiye'nin inşasında büyük hizmetlere imza atacaklar. Türkiye aşkıyla, Samsun sevdasıyla, hizmet kararlılığıyla yola çıkmış olan belediye başkanlarımız, meclis üyelerimiz, teşkilatlarımız, milletvekili adaylarımız, gönlünü, yüreğini, zihnini ortaya koyarak Samsun ve Türkiye'nin istikbali ve istikrarı için çalışacaktır. 9 Milletvekili adayımız ile birlikte sımsıkı kenetlenerek İnşallah bu çalışma sonucunda 9 milletvekili adayımızı Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne göndereceğiz. Bu duygu ve düşünceler içinde genel merkezimiz tarafından tespit edilen milletvekili adaylarımıza başarılar diliyor, 'Allah, yar ve yardımcımız olsun' diyorum."

AK Parti Samsun Milletvekili aday listesi sırasıyla Akif Çağatay Kılıç, Ahmet Demircan, Fuat Köktaş, Çiğdem Karaaslan, Hasan Basri Kurt, Kamuran Özden, Yılmaz Hocaoğlu, Hüseyin Avni Çatal, Adem Tuncer isimlerinden oluştu.

Kaynak: aa