ZONGULDAK (AA) –  Milletvekili Genel Seçimi sürecinde yürüttüğü renkli seçim çalışmasıyla dikkati çeken ve  resmi olmayan sonuçlara göre AK Parti'den Zonguldak Milletvekili seçilen Faruk Çaturoğlu, "Hem Zonguldak'a hem de Türkiye’ye hizmet edeceğim" dedi. 

Seçim çalışmaları sırasında yufka açan, davul çalan, at binen, pazardaki tezgahta esnafın satışına yardım eden, köy ziyaretinde "pat pat" olarak bilinen tarım aracını kullanan Çaturoğlu,  AA muhabirine yaptığı açıklamada, TBMM'ye gideceği için heyecanlı olduğunu söyledi. 

Çaturoğlu, partisinin Türkiye genelinde birinciliği elde etmesine karşın tek başına iktidara gelememesine üzüldüğünü belirtti. Çaturoğlu, sonuçların herkese hayırlı olmasını diledi. 

Renkli bir seçim dönemi geçirdiğini ifade eden Çaturoğlu, kentteki vatandaşların tamamına ulaşmaya çalıştığını, halkın iradesine herkesin saygı göstermesi gerektiğini vurguladı. 

Çaturoğlu, Zonguldak'tan AK Parti'nin ve CHP'nin 2'şer, MHP'nin ise tek milletvekili çıkarttığını dile getirerek, "Önümüzde bir süreç var. Bu süreci şimdiden kestirmek mümkün değil. Seçilmiş tüm adaylara başarılar diliyorum. Hem Zonguldak'a hem de Türkiye’ye hizmet edeceğim" diye konuştu.

Kaynak: aa