TRABZON (AA) - Trabzonsporlu futbolcular Bosingwa ve Mustafa Yumlu, yemek borusu kanseri nedeniyle Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesinde tedavi gören 11 yaşındaki Süleyman Taşdelen'i ziyaret etti.

Fanatik Trabzonspor taraftarı olduğu belirtilen ilköğretim öğrencisi Süleyman Taşdelen, bir süre önce ailesine, bordo-mavili futbolcuları görmek istediğini söyledi.

Ailenin durumu kulübe bildirmesi üzerine Bosingwa ve Mustafa Yumlu, minik Süleyman'ı ziyaret etmek için Farabi Hastanesine geldi.

Ardından hastanenin çocuk onkoloji servisine çıkan bordo-mavili futbolcular, kulüp basın sözcüsü Yakup Arslan ile Süleyman Taşdelen'i ziyaret edip "geçmiş olsun" dileklerini iletti.

Ziyaretten oldukça memnun kaldığı gözlenen minik Süleyman'ın üzerinde Trabzonspor forması, elinde Trabzonspor Dergisi ve yattığı odanın duvarındaki bordo-mavili futbolcu Cardozo'nun posteri dikkati çekti.

Duvardaki Cardozo fotoğrafını gören Mustafa Yumlu da minik Süleyman'a "Cardozo senin için bu hafta gol atsın" temennisinde bulundu.

Futbolcular, Süleyman Taşdelen ve ailesiyle hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra hastaneden ayrıldı.

Kaynak: aa