SAMSUN (AA) - Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü Prof. Dr. Canan Kazak, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Salih Zeki Murzioğlu'nu ziyaret etti.

Ziyarette konuşan konuşan Prof. Dr. Kazak, OMÜSEM olarak sertifika ve beceri kazandırma kursları, kurumların talepleri doğrultusunda özel olarak planlanan sözleşmeli eğitim programları, genel katılıma açık ücretsiz konferanslar, seminerler ve paneller düzenlediklerini belirterek, "Sertifika ve beceri kazandırma kursları çerçevesinde bu zamana kadar Dünya Mutfağı Workshop, İşyeri Hekimliği Yenileme Eğitimi, SPSS İle İstatistiksel Analiz Kursu, Tıp ve Sağlık Hukuku Sertifika Programı, Hukuk Uyuşmazlıklarında Arabuluculuk Eğitimi gibi bir çok başlıkta kurs açtık ve çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

STSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ise üniversite, sanayi, iş dünyası ve sivil toplum kuruluşları arasında işbirliğini teşvik etmek ve arttırmak amacıyla her türlü oluşuma destek verdiklerini ve vereceklerini kaydetti.

Kaynak: aa