ORDU (AA) - Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ünye ve Fatsa ilçelerinde çalışmaları tamamlanmak üzere olan kadınlar plajının cumartesi günü hizmete açılacağını söyledi.

Gölevi Mevkisinde bulunan ve büyükşehir belediyesi tarafından yapılan kadınlar plajında çalışmalar hızla sürdürülüyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ile Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Çöpoğlu, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Arif Ergün ve belediye meclis üyeleri çalışmaları yerinde inceledi.

Yılmaz, burada yaptığı açıklamada, Ünye ve Fatsa ilçelerindeki kadınlar plajlarının cumartesi günü açılışlarını yapacaklarını söyledi.

Altınordu İlçesi'ne bağlı Efirli mevkisinde, daha önceden kadınlar plajını hizmete açtıklarını anımsatan Yılmaz, "Orada 12 bin hemşehrimizin ziyaretiyle olağanüstü bir ilgiyle karşılaştık. Cumartesi günü Fatsa ve Ünye'de yapımı bitme aşamasına gelen kadınlar plajını kullanıma açacağız. Dünyanın tüm modern ülkelerinde kadınlar plajı kullanılmakta. Özellikle kadınlarımızın bakış tarzına uygun bir şekilde modern plajları halkımıza kazandırdığımız için mutluyuz" dedi.

Yılmaz, Ünye'deki aile plajına giriş ücretinin ise sembolik olarak 1 lira olacağını kaydetti.

Öte yandan, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından oluşturulan ve sadece bayanlara hizmet verecek olan plajda, yürüyüş yolları, sahil büfe, soyunma kabini, tuvalet, ilk yardım, güvenlik, mescit, cankurtaran ve sosyal tesislerin hizmet vereceği bildirildi.

Kaynak: aa