TRABZON (AA) - Ortahisar Belediyesi mobil belediyecilik uygulamasına geçti.  

Ortahisar Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, katılımcı belediyecilik çerçevesinde planlanan mobil belediyecilik uygulamasının faaliyete geçtiği belirtildi.

Mobil uygulamayla Ortahisar'a dair bilgi, haber ve duyuruya tek bir noktadan ulaşılabileceği ifade edilen açıklamada, uygulamayla katılımcı belediyecilik çerçevesinde önemli bir projenin hayata geçirildiği kaydedildi. 

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, mobil belediyecilik uygulamasıyla halkın hayatını kolaylaştırmayı hedeflediklerini belirterek, yeni ve çağdaş bir uygulamayı hayata geçirdiklerini bildirdi.

Ortahisar ilçesine ait bilgilere cep telefonlarından ulaşabileceklerine işaret eden Genç, "Uygulamayla belediyenin haberleri, etkinlikleri, tamamlanan, devam eden, planlanan projeler ve detayları her yerden ulaşılabilir hale gelecek. Ayrıca mobil uygulama ile kullanıcılar bulundukları her yerden fotoğraf ve konum destekli istek, şikayet, talep ve önerilerini anında belediyemize ulaştırabileceklerdir" ifadelerini kullandı.

Kaynak: aa