DÜZCE (AA) - Düzce'nin Akçakoca ilçesinde bir araya gelen "Renault Twingo" tutkunları araçlarını sergiledi. 

Melenağzı mevkisi Edilli plajında bir araya gelen Türkiye Twingo Otomobil Kulübü üyeleri burada iki gün boyunca konakladı.

Kulüp Koordinatörü Volkan Karakurt, AA muhabirine yaptığı açıklamada kulübün 2007 yılında kurulmuş bir sosyal platform olduğunu söyledi.

Her yıl Türkiye buluşması düzenlendiğini ifade eden Karakurt, "Yıl içerisinde çeşitli aktiviteler yapıyoruz. Kahvaltı, ramazan ayında iftar programları yapıyoruz. Akçakoca'ya da cuma günü geldik ve burada kamp yapıyoruz. Akşam da ilçeden ayrılacağız" dedi.

Yaklaşık 35 araç olarak toplandıklarını belirten Karakurt, her yıl Twingo tutkunları olarak bir araya geldiklerini dile getirdi. 

Ülke genelinde "Twingo Fun Kulüp" sosyal ağı üzerinden hareket ettiklerini anlatan Karakurt, şöyle konuştu:

"500 bin üyemiz var. İstanbul, Bursa, İzmit, Samsun  Ankara, Ordu illerinden üyelerimiz var. Alım ve satıma göre değişen 350- 500 araç sayımız var. 2 gün Akçakoca'da kaldık.  Sosyal sorumluluk projesi kapsamında da Akçakoca'da hayvan barınağına da bir şeyler yapmak istiyoruz. Kendi aramızda bir bütçe oluşturarak hayvan barınağının bir takım eksiklerini gidermeye çalışacağız"

Açıklamanın ardından çok sayıda Twingo sahibi oluşturdukları konvoyla ilçe merkezinde tura çıktı. 

Kaynak: aa