SAMSUN (AA) - Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Vezirköprü ilçesinde belediye hizmetlerini inceledi.

Yılmaz, ilçenin Belalan, Susuz, Darıçay, Kumral ve Yeni Düzce köylerinde yapımı süren yol ve içme suyu altyapı çalışmalarını yerinde inceledi.

Köylerde vatandaşların sıkıntılarını da dinleyen Yılmaz, şunları söyledi:

"Vezirköprü'deki muhtarlarımız gelip sorunlarını iletiyor. Ben de gelip inceleme yapacağıma söz verdiğim için buradayım. Yolların durumunu gördük. Nerelere neler yapabileceğimiz, nelere ihtiyaç olunduğunu, neler yapacağımızı gördük. arkadaşlarımızı talimatlandırdık. Darıçay alanına doğru olan bu kesimde rakım yükseldikçe standartlar da biraz düşüyor. Yoldaki malzeme kalınlığı da zayıflamış. Önümüzdeki günlerde fark edilebilir oranda buralara hizmet getireceğiz. Bunu planlayıp hizmetlerle ilgili hazırlıklarımızı yapıyoruz. Hangi malzemeleri getirip yolun konforunu artırırız konusunda ekiplerimiz çalışma yapacak. Elimizden geleni yapacağız. Devletimizin imkanlarını buradaki şartları iyileştirmeye yönelik kullanacağız. En iyisini yapmaya çalışacağız. Bize her zaman güvendiniz, destek oldunuz. Bunun bilinciyle gereğini de yapacağız."

Kaynak: aa