SAMSUN (AA) - Samsun'da doğum günü kutlamasından dönerken geçirdikleri trafik kazasında hayatını kaybeden 3 kişinin cenazesi, gözyaşları içerisinde toprağa verildi.

Samsun-Sinop karayolu Çetinkaya mevkisindeki kazada yaşamını yitiren Kadir Baş (15), Emre Nacak (18) ve Salih Mertcan Gedik'in (15) cenazesi, Kemalpaşa Mahallesi'ndeki Kaşıkçı İyigün Camisi'ne getirildi.

Kılınan cenaze namazlarının ardından Gedik ve Nacak'ın cenazesi Bafra Asri Mezarlığına, Baş'ın cenazesi ise Balıklar Mahallesi'ndeki aile kabristanına defnedildi.

Kadir Baş'ın cezaevinde olan babası Aydın Baş (54), oğlunun cenaze törenine özel izinle katıldı. Baba Baş'ın güçlükle ayakta durduğu gözlendi.

Bu arada, kazada yaralanan 3 kişinin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Emre Nacak yönetimindeki 35 KA 0751 plakalı otomobil, Samsun-Sinop karayolu Çetinkaya mevkisinde lastiği patladıktan sonra şarampole yuvarlanmıştı. Kazada, Salih Mertcan Gedik ve Kadir Baş olay yerinde, Emre Nacak ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmiş; 3 kişi yaralanmıştı. Araçta bulunanların, Yakakent ilçesinde bir arkadaşlarının doğum gününe katıldıktan sonra Bafra ilçesine dönmek üzere yola çıktıkları belirtilmişti.

Kaynak: aa