SİNOP (AA) - Türkiye Futbol Antrenörleri Derneğinin (TÜFAD) organizasyonu kapsamında Samsunspor veteranları ile Sinopspor veteranları karşılaştı.

Şehir Stadı'nda yapılan karşılaşmayı, Samsunspor veteranları 5-1 kazandı.

TÜFAD Samsun Şube Başkanı Hakkı Bayrak, TÜFAD olarak 50'inci yıl etkinlikleri kapsamında ilk olarak Sinop'u seçtiklerini belirterek, "Sinop ilk basamak. Bu etkinlikleri diğer illere de yayarak organizasyon ağını genişleteceğiz" dedi.

Samsunspor'da top koşturan eski futbolcularla Sinopsporlu veteranları bir araya getirerek dostluk ve arkadaşlık adına bir karşılaşma yaptıklarını dile getiren Bayrak, "Sinop'ta takım arkadaşlarımız ve yöneticilerimiz son derece mutlu oldu. Bu tür etkinliklerin daha fazla olması için her türlü gayreti göstereceğiz" diye konuştu.

TÜFAD kapsamında Samsun'la birlikte çalıştıklarını kaydeden TÜFAD Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Önal, "TÜFAD'ın 50'inci yıl etkinlikleri kapsamında Samsunspor veteran takımını Sinop'a davet ettik. İki takım adına güzel bir karşılaşma oldu. Sinopsporlu ve Samsunsporlu veteranlara ve yöneticilerine teşekkür ediyorum. Biz bu etkinlikleri ilçelerimizde de sürdürmeyi planlıyoruz" dedi.

Kaynak: aa