ÇORUM (AA) - Çorum'da bir kişi, şoförlüğünü yaptığı şehir içi halk otobüsünü gelin aracı olarak süslemesi ilginç görüntü oluşturdu.

Kent merkezinde belediye tarafından belirlenen hatlarda sahibi olduğu halk otobüsü ile ulaşım hizmeti veren Aslan Ozan (24), evlenme kararı aldığı Hilal Akkaba'yı (21) değişik bir yolla babaevinden almak istedi.

Bunun üzerine halk otobüsünü gelin aracı olarak süsleyen ve üzerine "son durak mutluluk" yazdıran Ozan, gelin adayı Hilal Akkaba'yı babaevinden otobüsle alarak oluşturulan konvoy eşliğinde şehir turu attı. 

Damat adayı Ozan, gazetecilere yaptığı açıklamada, halk otobüsünde çalıştığını belirterek, "Hayatımı kazandığım ekmek teknemi bu mutlu günümüzde de kullanmak istedim. Eşimle böyle bir karar aldık ve bu özel gün için aracı hazırlattık, süsledik. Bir farklılık olsun istedik. Çevreden görenlerinde ilgisini çekti" diye konuştu.

Gelin adayı Hilal Akkaba da mutlu günlerinde bu durumun kendileri için güzel bir anı olacağını belirterek, "Aslında bizim için bir değişiklik olmadı. Hep otobüse bindiğimiz için fark eden bir şey olmadı" dedi.

Kaynak: aa