BOLU (AA) - İçişleri Bakanlığının Valiler Kararnamesi ile merkez valiliğine alınan Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları için uğurlama töreni gerçekleştirildi.

Valilik girişinde, vali yardımcıları, belediye başkan yardımcıları, daire müdürleri, valilik çalışanları ve çok sayıda vatandaşın katıldığı törende konuşan Zahteroğulları, ilde bir yıl hizmet ettiğini söyledi.

Gelişi ne kadar normal ve gidişinin de öyle olduğunu dile getiren Zahteroğulları, şöyle konuştu:

"Devletimizin ve milletimizin emrindeyiz. Devletimiz bize ne görev vermişse, bundan önceki görevlerde olduğu gibi onu şerefle yapmaya gayret ettik. Bürokrat olarak, 26 yıllık meslek hayatımda çok önemli görevlerde bulundum. Deprem bölgelerinde, bakanlıklarda görev yaptım, ihaleler yaptım ve parayı yönettim. Allah'a çok şükür, çok imtihanlardan geçtik. Bu zamana kadar, binlerce şükür Rabbime, daha bir müfettişe ifade vermek nasip olmadı, bundan sonra da olmayacak inşallah."

Daha sonra Vali Yardımcısı Mustafa Kemal Keskin tarafından Zahteroğulları'na, görev yaptığı süre içinde makam aracında takılı bulunan Türk bayrağı hediye edildi. 

Zahteroğulları, kendisini uğurlamak için gelenlerle tek tek vedalaşarak kentten ayrıldı.

Kaynak: aa