ZONGULDAK (AA) - Zonguldak'ta, kaçak yaptığı iş yerinde köfte satmasına izin verilmeyen kişi, önce valilik önünde kendini yakmak istedi daha sonra belediyeye giderek Belediye Başkan Yardımcısıyla tartıştı.

Melih D'ye (37) ait Milli Egemenlik Caddesi'nde bulunan barakadan yapılma köfteci dükkanı, kaçak olduğu gerekçesiyle Zonguldak Belediyesi Zabıta ekiplerince mühürlendi.

Melih D, bunun benzin bidonu ile valilik önüne gelerek kendini yakmak istedi. Vali Ali Kaban ile görüşen Melih D. daha sonra buradan ayrıldı.

Bu sırada iş yerinin yıkılacağını öğrenen Melih D, belediye önüne gelerek bu kez Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ile görüşmek istedi. Zabıta ekiplerince engellenen Melih D. burada gazetecilere kentte birçok kaçak yapının olduğunu iddia ederek, "Bir çok yasal olmayan bina var. Belediye korkudan onlara göz yumuyor ve bu yerleri kaldıramıyor ama benim gibi gariban biri ile uğraşıyor" dedi.

Açıklamanın ardından annesi Gülcan D. ile belediyeye giren Melih D. Belediye Başkan Yardımcısı Şenol Şanal ve meclis üyesi Gökhan Demir ile tartışmaya başladı.

Melih D, tartışmanın büyümesi üzerine olay yerine gelen polis ekiplerince gözaltına alındı. Baygınlık geçiren anne Gülcan D. ise 112 Acil Servis ekiplerince hastaneye kaldırıldı.

Öte yandan, Melih D'nin gazi olduğu öğrenildi.

Kaynak: aa