Giresun’un Görele İlçe Belediye Başkanı Tolga Erener, göreve başlamasının ardından 2. halk meclis toplantısını yaparak belediyenin mali durumunu, yapılacak çalışmaları ve projeleri vatandaşlara anlattı.
Görele Belediyesi Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantıya Belediye Başkanı Tolga Erener, AK Parti İlçe Başkanı Osman Kasım, Görele Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Muzaffer Kefal, Görele belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, belediye birim müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Görele belediyesi tarafından ikincisi düzenlenen Halk meclisinde konuşan Belediye başkanı Tolga Erener, “Bildiğiniz gibi sizlerin de katılımıyla birinci halk meclisi toplantımızı bir ay önce yapmıştık. Seçimlerden önce söz vermiştik her ay düzenli olarak halk meclisi toplantısı yapacağız demiştik. Toplantıya katılan tek kişi olsa dahi yine halk meclisi toplantısı yapacağımızı söylemiştik. Bizim amacımız burada uzun uzun konuşmak yerine sizlerin sorunlarını bizlere yansıtmanız ve şeffaf bir katılımcı belediyeciliği gerçekleştirebilmek adınadır. Bunun için geçen ayki yapmış olduğumuz toplantıdan bu ayınkini biraz daha değişik bir formatta yapıyoruz. Çünkü cevap verecek olan belediye başkanı ve belediyede görevli olan işçi amiri ve müdürlerdir. Gördüğünüz gibi tüm birim amirleri sizlerin sorularına cevap vermek için hepsi huzurunuzda. Sormak istediğiniz her soruyu açık yüreklilikle beraber sizlere cevap vermeyi, bizim de görememiş olduğumuz sorunları bizlere bildirmenizi istiyoruz” dedi.
Belediyenin borç ve alacak rakamlarını açıklayan Erener, daha sonra devam eden, yapılacak çalışmaları tek tek anlattı.
Kaynak: iha